İSTANBUL / ESENYURT - Yenikent İlkokulu

Şener YILDIRIM - Okul Müdürü

01/01/1966 yılında Ardahan Çağlayık Köyü’nde dünyaya geldim. İlkokulu kendi köyümde, ortaokul ve liseyi Ardahan Merkezde okudum. Karadeniz Teknik Üniversitesi Giresun Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü ile Sosyal Bilgiler Yan Alanı Bölümü mezunuyum. İlk görev yerim Ordu Korgan’ın Çiflice Köyü’dür. Şanlıurfa Siverek Yoğunca Köyü, Türkgözü İlköğretim Okulu (Ahmet Arif İlköğretim Okulu), Ardahan Samanbeyli ve Gölgeli köy okulları ile Merkez’de Tekel 75. Yıl İlköğretim Okulu, İnönü İlköğretim Okulu, 23 Şubat İlköğretim Okulu’nda öğretmenlik ve idarecilik yaptıktan sonra; İstanbul Gaziosmanpaşa Mehmetçik İlköğretim Okulu’nda öğretmenlik, Esenyurt Fahir İlkel İlköğretim Okulu’nda idarecilik yaptım. Esenyurt Nihat Delibalta İlkokulu’nda 8 yıl okul müdürlüğünün ardından Esenyurt Yenikent İlkokulu’na atandım.

Maaşla ödüllendirme, çok sayıda başarı, üstün başarı ve ödül aldım. Esenyurt Fahir İlkel İlköğretim Okulu’nda Eğitimde İyi Örnekler’de Yönetim Alanında il birinciliği aldım. Evli ve 2 çocuk (1 kız 1 erkek) babasıyım. Halen Esenyurt Yenikent İlkokulu’nda Okul Müdürü olarak görev yapmaktayım.